Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Věděli jste, že je moderátor Libor Bouček (43) fantastický sportovec s dokonale vypracovaným tělem? Pokud ne, moderátor vás o tom přesvědčí v novém videu Super.cz. Bouček vyrazil na soustředění finalistek Miss Hasička a pánů, co usilují o titul Hasič roku, do české pevnosti Boyard.

Do žádné komnaty se nám moderátora dostat nepodařilo, on ale pohotově vysvětlil proč. "Mám horší zrak, vidím špatně ve tmě. Tady je hrozný přítmí, jinak to excelentně zvládám. Když před dvěma dny víc rozsvítili , prošel jsem to skvěle. Dokonce v některých disciplínách držím rekord. Kdyby rozsvítili i dnes, mohli čtenáři Super.cz vidět moje vypracované tělo a jak to zvládám. Škoda," řekl Bouček se svým pověstným humorem.

Jako sportovec prý poslední roky boduje a sklízí jeden úspěch za druhým. "Dokonce jsem se před dvěma týdny vrátil z triatlonu na Havaji, jsem docela v kondici," říká vážně. "Na mediální scéně jsme víceméně tři velcí sportovci. Je to Ondra Brzobohatý, Tomáš Klus, který byl moderní pětibojař, a já. Ještě byl Martin Maxa, ale o tom jsem dlouho nic neslyšel. To byl taky sporťák," říká.

Maxa zvládá s přehledem 2000 dřepů denně, jak je na tom Bouček? "Teď posledních pár týdnů dělám 1800 dřepů denně, protože je to časově náročné. Lidi, co nemají moc práce, dělají dřepů 2000, já na to nemám čas," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám