Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodilá Římanka Francesca Romana Rivelli známá všem pod pseudonymem Ornella Muti (60) si bedlivě vybírá společenské akce, kterých se účastní. Jednou takovou se stala i čtvrteční premiéra muzikálu Love Never Dies od Andrewa Lloyd Webbera, na niž odcestovala až do hamburského divadla Stage Operettenhaus.

Jak už název v němčině Liebe Stirbt Nie - Phantom II napovídá, zpracování je volným pokračováním muzikálu Fantom opery a v roce 2010 se dočkal premiéry v londýnském Adelphi Theatre. Vzácná italská návštěva se k našim západním sousedům dostavila ve skvěle padnoucím bílém kalhotovém kostýmku s černými detaily a vybavila se rovněž typickou ‚fantomovskou‘ maskou posetou třpytivými kamínky.

Kráska z filmových klasik jako Nejkrásnější manželka, První láska, Život je krásný či ze seriálu Hrabě Monte Cristo na sebe dokázala strhnout veškerou pozornost, stejně jako v době největší slávy před téměř čtyřmi dekádami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám