Hlavní obsah
Článek

Britská zpěvačka s rodištěm v kosovské metropoli Prištině, jejíž maminka je křesťanka a tatínek muslim, se už poněkolikáté objevuje i v roli modelky a není pochyb, že si vede jako zkušená harcovnice. I když došlo na pózování ve spodním prádle, zpěvačka, kterou objevil rapper Jay-Z, si vedla na jedničku. Výsledek focení, jehož ochutnávku Rita nedávno sdílela na sociálních sítích, už můžete posoudit sami...

Zpěvačka takových hitů jako Hot Right Now, R.I.P., How Do We Party či Black Widow s Iggy Azaleou se už v minulosti osvědčila v roli modelky kampaněmi pro Adidas nebo DKNY, ale tentokrát jde o její premiéru, co se spodního prádla týče. A i když zpěvačka jistě nebyla pro italskou značku Tenezis levnou záležitostí, investovat se vyplatilo.

Porotkyně letošních ročníků soutěží The Voice a The X Factor ve Velké Británii se vydala touto kampaní nepřímo ve šlépějích svého bývalého partnera Calvina Harrise, který momentálně tvoří nejbohatší pár šoubyznysu s Taylor Swift. Calvin totiž loni zazářil v kampani spodního prádla Armani.

Ora se letos v červenci po roční známosti rozešla se synem Tommyho Hilfigera Rickym. Ovšem sama dlouho nezůstala, nedávno to měla dát dohromady s bubeníkem Travisem Barkerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám