Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Victoria (40) je nejen krásná, sexy a talentovaná, navíc pečlivá maminka, ale myslí i na ostatní, kterým se nedostalo tolik štěstí v životě jako jí. Založila obecně prospěšnou společnost Victoria Smile, která se stará o ženy, jež potkalo domácí násilí, a také o konkrétní pacienty, jimž zdravotní pojištění nestačí na kvalitní léčbu.

"Fungujeme asi rok. Nechtěla jsem nadaci, protože tam není tak průhledné finanční hospodaření. Zatím jsme přispívali na nákupy potřebných věcí do domácnosti ženám, které jsou oběťmi domácího násilí, třeba pračky nebo ledničky. A teď se snažíme zaplatit operaci holčičce, která se narodila bez vřetenní kosti. Jediná nemocnice, kde to dokáží operovat, je v Baltimore a operaci vyjde na 30 až 50 tisíc dolarů," řekla Super.cz.

Na charitativním večeru Victorii věnoval jako příspěvek na operaci 100 tisíc korun její manžel, který je mimochodem velký fešák. Svým obrazem, který se bude dražit na internetové aukci, přispěl malíř Dominik Mareš. Podívat se přišla i Victoriina jihoafrická maminka, které jako by zpěvačka z oka vypadla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám