Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka, herečka a královna dětských srdcí Dáda Patrasová (67) se pořád vyrovnává s nevěrou svého manžela Felixe Slováčka, který měl poměr s mladičkou malířkou Lucií Gelemovou.

Dáda dokonce přiznala, že jejímu vztahu s Felixem nevěřil už její tatínek, kterého ale zamilovaná Dáda samozřejmě neposlechla. Patrasová dále prozradila, že už poněkolikáté lituje, že si Felixe vzala.

„Litovala jsem mnohokrát, to nejde ani spočítat, vždycky byl do větru, ale choval se tak, aby z toho vynechal rodinu a hlavně mě,“ řekla v Blesk magazínu Dáda. Tentokrát se však Dáda cítila poníženě, protože Felix bral svou mladičkou milenku i do společnosti a svou ženu tak ztrapnil před celým národem. Zklamali ji také někteří kolegové ze šoubyznysu, které považovala za kamarády, protože se na různých akcích, kde se Slováček objevil s milenkou, chovali, jako by se nic nedělo.

Patrasová dále připustila, že její muž může za to, že prošvihla svou skvěle našlápnutou filmovou a divadelní kariéru. Zároveň byl totiž jejím manažerem, všechno jí prý zakazoval a odmítal veškeré nabídky kromě těch, kde se Dáda prezentovala jako "královna dětských srdcí". „On mě pořád ovládal, podlehla jsem mu kompletně už před třiceti lety a trvá to dodnes,“ dodala zhrzená Patrasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám