Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Míša Doubravová (24), věčná průšvihářka z rubrik módní policie, která je proslulá svými netradičními outfity, opět nezklamala. Na otevření nové pobočky obchodu s řeckou módou na pražské Floře byla kráska z Ulice oblečená, stejně jako vždy, nejoriginálněji ze všech přítomných.

„Spíš podporuju mladé návrháře. Třeba tohle je kabelka ušitá z pytlů na odpadky. Mám hrozně ráda tyhle nápadité lidi. Na druhou stranu já za oblečení moc neutrácím. Moje nejdražší kabelka stála třináct stovek, a to jsem si ještě říkala, že jsem se fakt plácla přes kapsu,“ prozradila Míša, která je věčným terčem módní policie. Vůbec jí to ale nevadí!

„Mám z módní policie strašnou radost. Naopak, motivuje mě to obléct se příště ještě víc crazy. Jasně, že si občas doma zkusím obléct černé šaty a psaníčko, ale necítím se v tom dobře, jsem jako nudná šedá myška. Musím se cítit barevně, aby i ze mě něco vyzařovalo. Mám oblečení hodně spojené s náladou,“ vysvětlovala svůj přístup k oblékání Míša Doubravová, která se nedávno zasnoubila s partnerem Romanem Tomešem.

O ruku ji požádal při děkovačce jejich oblíbeného muzikálového představení. A jak už jsme u Doubravové zvyklí, ani svatební šaty nebude mít obyčejné.

„Nebudou to klasické šaty. Oslovilo mě docela dost salónů, ale takové šaty, jaké já potřebuju, bohužel nemají. Já bych tam chtěla i barevné prvky a bude mi je navrhovat můj kamarád, mladý návrhář Oldřich Vojta. Má zkušenosti z Číny, New Yorku i Paříže,“ prozradila Doubravová.

A její budoucí manžel se v jejich velký den v nudné klasice potit také nebude. „My to chceme pojmout hodně neškrobeně. Klidně bych uvítala, kdyby Roman žádné sako neměl, aby

oblékl jen košili a kšandy, hlavně, aby se on cítil dobře,“ uzavřela Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám