Hlavní obsah
Článek

Herečka Lucie Zedníčková vyrazila se svou čipernou desetiletou dcerou na nákupy do nově otevřeného obchodu na pražské Flóře. A nestačila se divit tomu, jak se do ní její dcera pustila - v otázce módy ji pořádně zkritizovala.

„Mámě do oblékání kecám. Mám ráda legíny a volná trika k tomu, ráda se oblékám stylově. Zato máma si klidně do města oblékne tepláky a k tomu pohodlné tričko. To jí pak radím, co na sebe, aby nedělala ostudu,“ vysvětlovala Amélie. Lucie se smála a slova své dcerky odkývala. „Ano, je to pravda, já chodím po městě v teplákách.“

Holky si spolu udělaly hezké odpoledne, nakupovaly totiž věci na školu v přírodě, kam páťačka Amélie v pondělí vyráží. Ve třídě má kamarádky a kluci už ji prý také zajímají.

„Určitě! My si na rovinu všechno říkáme a já ty kluky, co se jí líbí, znám. Teď už má delší dobu jednoho, který se jí líbí,“ prozradila Zedníčková. Oblíbená herečka má v poslední době plné ruce práce. Kromě natáčení seriálu Přístav ji zaměstnává také práce na novém divadelním kusu.

„Od prosince budeme hrát v Divadle U Hasičů hru, na kterou jsem sama koupila práva, sama jsem ji vyprodukovala. Teď to dávám celé dohromady, musím si kvůli tomu zařídit živnostenský list,“ uzavřela Lucie.

Reklama

Další články

Načítám