Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Janek Ledecký (61) neměl původně v plánu vytvořit novou autorskou desku. Vydavatelství po něm totiž chtělo novou desku duetů. Ale tak nějak se mu to nepovedlo porovnat v hlavě a přišel s náměty na vlastní písničky. Ale všichni si řekli - co už, žijeme naplno, a rozhodli se toho využít.

Během pár týdnů dal Janek, jenž konečně pochopil, že je třeba stárnout s grácií, a ne si barvit vlasy do odstínu oříšek, dohromady novou autorskou desku Na konci duhy a natočil ji dokonce v Británii. A také křest podle toho vypadal.

Šedý vlk Ledecký desku nepokřtil s žádnými krásnými dámami, ale se starou partou, mj. s Richardem Tesaříkem (78) nebo s Ondřejem Hejmou, s nimiž dlouhodobě spolupracuje, a také se synem Jonášem, jenž je podle něj výborný kytarista a je oceňován i jako malíř, ač sám přiznává, že je barvoslepý. Ale každopádně je to po tátovi fešák.

„Splnily se mi hned tři sny najednou. Poprvé jsem si zazpíval s Ondrou Hejmou, poprvé jsem si zahrál s Honzou Ponocným na koncertě a poprvé jsem si zahrál s úžasným kytaristou, který pro mě složil báječnou písničku a ještě navíc je to můj syn,“ popisuje své pocity Janek Ledecký.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám