Hlavní obsah
Článek

Fotomodelka a atraktivní Playmate Angel Wicky (24) si na své konto připsala další mezinárodní úspěch. Blonďatá sexbomba, které nedávno v jednom butiku zjistili, že se pyšní velikostí ňader číslo deset, měla tu čest pózovat hned ve dvou edicích pro největší pin-up magazín v USA Delicious Dolls.

Svůdná Angel si pin-up styl, který proslavila slavná striptýzová umělkyně Dita von Teese, velmi oblíbila. V pořádně žhavém prádélku samozřejmě nejvíc vynikly její ženské přednosti.

Angel si velmi potrpí na to, že její ňadra nejsou vyrobena z žádného silikonového materiálu. Není divu, že letos svým čistě přírodním materiálem pobavila i moderátora Jana Krause, jenž si ji pozval do svého pořadu. Focení pro velký americký magazín si prý velmi užívala.

„Moc ráda spolupracuji s lidmi z velkých magazínů, protože jsou to všechno perfekcionisti a puntičkáři a stejně jako já si dávají záležet na celkovém focení a organizaci. Úplně jsem se zamilovala do pin-up stylu, což je od teď můj nejoblíbenější styl vizáže,“ řekla Super.cz Angel Wicky, která podobný styl preferovala i v novém vydání Playboye.

Angel je navíc ráda, že sexy fotky dnes nemusí vznikat jen u vyhublých modelek, ale také u holek s postavou krev a mlíko. A přesně takovou postavu má ona.

„Těší mě, že bořím zažité mýty a pravidla ohledně postavy modelek a stylu, který fotí, což znamená, že se dostávám i tam, kam obvykle mohou a berou jen ty štíhlé dívky a modelky, co fotí maximálně styl fashion či glamour,“ pochvalovala si blonďatá Playmate, jež toho v zahraničí stihla nafotit opravdu hodně.

Nedávno jako první Češka pózovala na svůdných fotkách pro americký fashion magazín Modelz View a zájem o ni projevili už i na dalekém Novém Zélandu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám