Hlavní obsah
Článek

Když si známý herec Kelsey Grammer vyrazil v Miami užívat plážové radovánky, mohlo se zdát, že mu společnost dělala dcera s vnoučkem. Sexy Kayte je ovšem jeho čtvrtou manželkou, která mu porodila už dvě děti.

Hollywoodský veterán, který svůj hlas propůjčil Leváku Bobovi v seriálu Simpsonovi, sice vypadal jako spokojený dědeček, ale nejspíš je mu fuk, co si o něm druzí myslí. Kelsey na stará kolena našel žhavou krásku, s níž tvoří spokojenou rodinku navzdory tomu, že je od sebe dělí 26 let.

Kayte v Miami předvedla své výstavní tělo v bikinách, na němž není po dvou těhotenstvích ani náznak jakékoliv nedokonalosti. Její manžel vzhledem k věku v plavkách pochopitelně nevypadal jako žádný playboy, ale roli tatínka plnil na jedničku. S ročním synkem, který po něm podědil jméno Kelsey, dováděl jako mladík.

Herec z loňských trháků X-Men: Budoucí minulost či Transformers: Zánik má se svou čtvrtou manželkou kromě synka i tříletou dcerku Faith. Tím ovšem výčet jeho potomků zdaleka nekončí. Celkem jich má šest a nejstarší dceři Spencer je už dvaatřicet let.

Reklama

Další články

Načítám