Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Mátlová (48) má přetrhané vazy v koleni. Hvězda muzikálu Fantom opery se zranila během výletu s dcerou Emilkou na horách. Operace ji nemine, z časových důvodů ale přijde na řadu až příští léto.

"Hrozně to bolelo, měla jsem jít na operaci, ale vzhledem k mým pracovním povinnostem jsem nemohla jít. Řekla jsem si, že mi nic není, chodila jsem na rehabilitace. Moc jsem to neprezentovala ani v divadlech, kolegyně třeba čekají, že je rychle doobsadí, nerada dávám příležitost ke spekulacím. Myslím si, že když je člověk zdravý a veselý, je to nejlepší," řekla Super.cz Tereza na otevření nového bistra na pražském Smíchově.

Operace bohužel bude nutná. "Vím, že s tím budu muset něco provést. Až budu mít volněji, operace mě nemine. Čekám až na léto, doufám, že si koleno do té doby nezhuntuju. Snažím se ho šetřit, squash, který jsem měla ráda, jsem samozřejmě vyřadila. Je to zatím dobrý," dodala krásná Mátlová, která i s přetrhanými vazy exceluje v muzikálu Fantom opery v Goja Music Hall. Už rok je legendární muzikál stále vyprodán a sklízí obrovský úspěch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám