Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla to zkouška nejen hlasových možností a projevu, ale také nervů. Pro většinu skončila cesta za pěveckým snem už v základních kolech, pro jiné o něco později. Zde je deset kluků, kteří obstáli a dotáhli to do semifinále.

V neděli se televizním divákům představí v prvním živém vysílání (představí se také moderátorka Jitka Nováčková) a jejich osud v cestě soutěží od té doby nebudou mít v rukou pouze porotci Pavol Habera, Ondřej Soukup, Marta Jandová a Klára Vytisková, ale také právě diváci. Jednoho z nich pošlou do finále. „Soutěžící, který získá nejvyšší počet hlasů, postupuje automaticky z prvního místa do finále. O ostatních třech postupujících rozhoduje v semifinálových kolech porota,“ vysvětlil režisér a kreativní producent SuperStar Pepe Majeský. Do finále tedy postoupí čtyři nejlepší kluci.

Jmenovitě se před finálovou bránu dostali Vojtěch Dzudza (15), Peter Farkašovský (18), Daniel Křižka (20), Pavol Kovaliček (19), Patricio Malundo (17), Marek Pošta (15), Dalibor Slepčík (15), Samuel Sleziak (21), Jan Tejkal (21) a Štěpán Urban (18).

Kdo je váš favorit?
Vojtěch Dzudza
1,7 %
Peter Farkašovský
1,6 %
Daniel Křižka
16,2 %
Pavol Kovaliček
3,2 %
Patricio Malundo
1,7 %
Marek Pošta
2,2 %
Dalibor Slepčík
62,6 %
Samuel Sleziak
1,9 %
Jan Tejkal
3,5 %
Štěpán Urban
5,4 %
Celkem hlasovalo 20254 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám