Hlavní obsah
Článek

Během tři čtvrtě roku se zpěvačce Báře Basikové (61) podařilo shodit dvacet kilo, a už je rozhodně nechce nabrat zpátky, jak se jí už několikrát stalo. "Držím se. Ale musím se hlídat. Každé pondělí ráno se vážím, a když je tam nějaký přírůstek, přizpůsobím tomu stravování,“ řekla Super.cz.

"Jím málo a často. Ráda bych si to udržela. Je škoda přibrat, když s takovým úsilím zhubnete. Takže teď, na stará kolena, bych to už mohla zvládnout," míní. "Teď už jím téměř cokoli, třeba i sladkosti, ty se ale snažím jíst dopoledne. Udělám si třeba sladkou snídani. Ale odpoledne už to měly být spíš saláty, zelenina, nějaká ryba. Prostě něco lehkého," radí zpěvačka.

Chodívala i do fitka, teď už ale spoléhá jen na hubnoucí přístroje v salonu, jehož je tváří. "A hlavně jsem zjistila, že je to tak ze sedmdesáti osmdesáti procent o stravě. Ta dělá hrozně moc. Sledovala jsem na nějaké cizí televizi pořad, kdy lidé hubnou a během roku shodí třeba ze 150 kilo třetinu. Je to o vůli a přístupu ke stravování. Není to tolik o pohybu, jako o tom, co, kdy a jak jíme. Tyhle elektrošoky jsou doplněk, který ale mohu doporučit. Nejsem příznivcem posiloven a tady ležíte, můžete spát, poslouchat hudbu anebo si číst," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám