Hlavní obsah
Článek

Pokud si myslíte, že show Česko Slovensko má talent nemůže v páté sezóně ničím překvapit, jste na omylu. Dvojčata s pohnutým osudem, z nichž jedno podstupuje změnu pohlaví, jste na jevišti ještě neviděli.

Když se před porotu postavila Alice a promluvila hlubokým hlasem, bylo zřejmé, že nejde o běžnou dívku. Svým zpěvem sice nikoho neohromila, ale její příběh dojal celý sál. „Procházím změnou pohlaví. Něco vím od svých šesti let, ale u transgender lidí trvá déle, než si to uvědomí,“ prozradila zpěvačka, která se blíží k vysněné ženské identitě.

Po jejím vystoupení na porotu čekal Jiří, jehož spojitost s Alicí Lucie Bílá ihned vytušila podle stejných gest. Jde totiž o dvojčata, která si prožila kruté dětství. „Když jsme se narodili, mámě bylo 19 let. S bráchou jsme vyrostli jako týrané děti. V životě mi nejvíce ublížila máma svou výchovou, byla mladá, nerozuměla nám a nerozumí nám dodnes,“ prozradil Jiří, který bude Alici navždy vnímat jako svého bratra.

„Narodili jsme se tak, jak jsme se narodili. A když se změní schránka, podstatu to nijak neovlivní,“ dodal soutěžící, který v sobotu předvede swing, zatímco Alice upřednostní hard rock. Komu z nich se podaří postoupit do dalšího kola?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám