Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou a Miss ČR 2008 Zuzanou Jandovou (36) jsme se potkali na otevření nového obchodu s vlněným zbožím. A klepala se zimou. Není divu, právě se vrátila z Turecka, kde trávila týden nikoliv dovolenou, ale focením. Vůbec poprvé se Zuzana Jandová fotila nahá a my snímek zahlédli na její stránce na sociální síti, kde se jím pochlubila.

"Byla to sice pracovní akce, ale musím říct, že bych se tam hned vrátila. Je pravda, že jsem se fotila i nahá, ale není to nic vulgárního, dělali jsme takové umění. Už se těším na výsledek. Byla to moje premiéra a přiznávám, že jsem se styděla. Naštěstí jsme fotili na odlehlé pláži, kam se muselo dojet loďkou s převozníkem a byli jsme u toho jen já, fotograf, jeho asistent a vizážistka," řekla Super.cz.

"Stud jsem překonala, zvládla jsem to tím, že jsem si říkala, že všichni jsme přece přišli na svět nazí, a všichni byli profesionálové, což mi všechno zjednodušilo," dodala Zuzana, jejíž snímky budou použity pro jeden česko-slovenský projekt a také do knihy uměleckých fotografií slovenského fotografa Martina Machaje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám