Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před necelým měsícem uváděla herečka Dominika Býmová jako svoji moderátorskou premiéru a s velkou trémou křest videoklipu Petra Kutheila. Další kšeft byl podstatně větší, když se na botelu, kde slavil narozeniny Václav Upír Krejčí, starala z pódia o zábavu hostů.

"Překvapivě jsem se nebála vůbec, bylo to v pohodě. Byla jsem daleko klidnější. Možná to bylo tím, že to bylo pro Upíra, kterého mám hrozně ráda. Šlo to jako po másle," pochvalovala si brunetka, která během moderování ještě musela odskakovat do kajuty, protože měla na převlečení hned tři sexy róby od návrhářky Aleny Wilson.

"Dominika je španělský typ, takže jí velice sluší barvy jako temně modrá nebo rudě červená. Navíc má úžasně krásný zadeček, takže moje modely jí úžasně sedí. Vybíralo se mi snadno," řekla k tomu Alena.

Jedny ze šatů, zlatou róbu s křidýlky jakoby pro světlušku, už na sobě ale měla Adéla Gondíková (50) na jednom z večírků karlovarského filmového festivalu. Na snímcích můžete posoudit, které z dam slušely víc. "Sama jsem se divila, jak mi sedly, jen byly pro Adélu ušité trochu delší, takže mi je tady celý večer přišlapávali," postěžovala si Dominika.

A ještě jeden problém měla. Protože bylo chladno a pod dvoje ze šatů se nedala vzít podprsenka, přičemž byly z tenkého materiálu, styděla se, že ukazuje ze svého těla trochu víc, než plánovala.

Reklama

Další články

Načítám