Hlavní obsah
Článek

Opravdu ve velkém stylu oslavil svoje šedesátiny oblíbený bavič Václav Upír Krejčí. Na botelu u vltavského břehu se sešly spousty jeho přátel a kolegů a vystoupil i s legendárním Mimtriem. "Michal Nesvadba spočítal, že jsme začínali před 34 lety, co je šílené číslo. A pak nám řekl, jak jsme se Světlanou Nálepkovou (63) příšerně zestárli," svěřil Upír Super.cz.

Upír na šedesát rozhodně nevypadá. "Já klamu tělem. A víte, proč hraju divadlo? Abych uměl zahrát, že jsem mladý. Udělal jsem si celoživotní scénář, podle kterého jedu, a řekl jsem si, že tak do osmdesáti, pokud to tady vydržím, bych měl vypadat pořád stejně. A pak to půjde podle slov paní režisérky Věry Chytilové: Vy chlapi vypadáte pořád stejně krásně a pak najednou chcípnete," smál se. "Navíc můj věk je pro upíra puberta," dodal.

"Jinak jsem si uvědomil, že jak mi dnes všichni přáli ke kulatinám, že jsem se konečně s věkem zakulatil i na těle," dál žertoval. Přestal snad cvičit? "Já jsem ještě nezačal. Dokonce jsem byl u nás v Řepích ve fitku a trenér mi řekl, že už to nemá cenu. To je strašné, co?" míní.

Upír dostal k narozeninám spoustu dárků, na většině byl ztělesněn či nějak zapracován právě on. "Já mám takový názor, že když otevřu noviny a nejsem tam, řeknu, že jsou to blbé noviny. Super.cz je fantastický, protože tam bývám. To znamená, že každý, kdo mi donese dárek, kde jsem já, je dobrý kamarád," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám