Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na včerejší premiéru stand-up komedie Celebrity Ondřeje Sokola bylo zvědavých mnoho známých tváří. Kolegy z divadla Studio DVA, které komedii uvádí, zastupovala Radka Fišarová, která se Sokolem hraje v Evitě, rovněž uváděné v tomto divadle, či Ivana Chýlková, k dalším hostům patřili například Zlata Adamovská s manželem Petrem Štěpánkem, Sokolův kolega z Partičky Richard Genzer s partnerkou či moderátoři Roman Ondráček a Miloš Pokorný.

I ti přišli se svými manželkami, které na rozdíl od ostatních jmenovaných dam nejsou na publicitu a zájem médií až tak zvyklé, a tak když sestoupily do divadla a zamířily na ně blesky fotoaparátů, obě zpočátku stydlivě klopily oči.

Ale i Sokol byl lehce nervózní, i když je před fotoaparáty i kamerami ostřílený, Celebrity jsou pro něj premiérou v žánru stand-up komedie. „Celý tenhle stand-up je o tom, že se snažím přijít na to, co ten termín vlastně znamená. Je to termín, se kterým musím žít, který se často v souvislosti se mnou používá, a já se prostě snažím docílit té definice,“ uvedl Sokol.

Reklama

Další články

Načítám