Hlavní obsah
Článek

V českém šoubyznysu snad neexistoval páreček, který by tak okatě dával najevo svou zamilovanost, jako kolegové z televizního zpravodajství Lucie Borhyová (46) a Michal Hrdlička (26). Pohádkový vztah dnes už však připomínají jen fotky jako z reklamy na spokojený život.

Oblíbená moderátorka Televizních novin má za sebou už jednu nepříjemnou zkušenost s bývalým řeckým partnerem Nikem Papadakisem, který ji opustil v době, kdy očekávala syna Lucase. Také teprve šestnáctiměsíční Linda si rodinnou harmonii příliš dlouho neužila, protože Lucie a Michal místo svatby dospěli k rozchodu.

Dvojnásobná vítězka ceny TýTý se do kolegy z Novy zamilovala koncem roku 2012. Poté, co byla jejich láska prozrazena, se začali společně objevovat na veřejnosti jako spokojený pár. Už tehdy se spekulovalo o tom, že poměr s o 11 let mladším zajíčkem Borhyové nemůže vyjít, ale moderátoři všechny překvapili tím, když oznámili očekávání potomka. Loni v červnu se jim narodila dcera.

Borhyová a Hrdlička pochybnosti vyvraceli tím, že se při jakékoliv příležitosti líbali, čímž dokazovali, že jim to spolu klape. Ať už šlo o akce pořádané Novou, udílení TýTý, záběry před porodnicí či společnou dovolenou, Lucie a Michal se k sobě tulili jako čerstvě zamilovaný pár. Jejich fotky, na nichž se zdálo, že mají lásky na rozdávání, najdete v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám