Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktuální vztah Leoše Mareše (47) s módní redaktorkou Monikou Koblížkovou se zdá být jiný než předchozí. O to víc si také moderátor chození se sympatickou novinářkou užívá.

V našem rozhovoru sice Leoš nechtěl přímo vyslovit, že by byl zamilovaný, že se ale vznáší na obláčku, je evidentní. I během moderování prestižní kadeřnické soutěže Aichi připomněl, že v ten den právě slavil se svou partnerkou čtyřměsíční výročí. Zatím prý oslavili všechna výročí.

„Neříkáme tomu výročí. Spíš máme hezkej pocit každého třináctého,” nechal se slyšet Mareš a jedním dechem dodal: „Snažíme se ten den udělat hezčí a slavnostnější. Poslali jsme si nějaké hezké věci po telefonu, Monika na mě už čeká doma s večeří. Snažíme si užívat tyhle momenty.”

Se svou partnerkou stihl Mareš za poměrně krátkou dobu vyrazit několikrát do zahraničí. Navštívili Anglii, New York či řecké ostrovy. Teď se prý ale hned tak někam nepodívají. „Mám pocit, že to skončilo. Mám těžkou sezónu, sníme o tom, že bychom mohli někam odjet příští rok, ale teď je to naprosto nemyslitelné,” krčí rameny Leoš Mareš.

Reklama

Další články

Načítám