Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dospívání v ženu mělo u Kelly Osbourne (30) hořkou příchuť mindráků z tloušťky. Zatočit s nadváhou dcera Ozzyho a Sharon Osbournových přitom dokázala až ve čtyřiadvaceti a dnes je tomu už téměř šest let, co média vynášela do nebes její úchvatnou zeštíhlenou postavu, k níž si dopomohla i účinkováním v taneční soutěži. Jenže, jak se říká, zhubnout je jen první část úspěchu, mnohem těžší je výsledek si udržet.

Vyprávět by o tom mohla i Kelly, která byla ještě loni štíhlá jako proutek. Ani dnes sice není nijak při těle, ale má spíš tu nevýhodu, že se jí sebemenší váhový nárůst ihned odrazí v obličeji. Nutno podotknout, že Kelly si ani výběrem účesu s vyholenými stranami zrovna nelichotí.

Oděná od hlavy až k patě do černé o víkendu s přáteli zavítala do restaurace Craig’s ve West Hollywoodu. Radost z paparazzi přitom při odchodu neměla Kelly ani její roztomilé štěně rasy pomeranian, kterému blesky fotoaparátů oslnily zrak.

Kelly bez své čtyřnohé kamarádky Polly momentálně neudělá ani krok, před měsícem ji dokonce vzala na přehlídku Idana Cohena během týdne módy v New Yorku. Společně s Djkou Leigh Lezark a transgender herečkou Lavender Cox psík zaujal nejlepší místo v první řadě...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám