Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká modelka Taťána Makarenko (34) bojuje v Thajsku s více jak šedesáti kráskami z celého světa o titul Miss Grand International. Taťána v Thajsku nacvičuje skoro tři týdny, již za pár dní ji čeká velké finále. "Po Miss World a Miss Universe je to třetí nejprestižnější soutěž světa. Je pro mě velká čest, že můžu reprezentovat Českou republiku," řekla Super.cz Makarenko.

"Mám se tu skvěle. Je to náročné a spánku nám dopřávají opravdu málo, ale hodně cestujeme, navštívily jsme pár ostrovů jako Koh Chang, Koh Mak, Koh Kood v Thajském zálivu. Máme za sebou oficiální představení na tiskové konferenci, soutěž o nejlepší tělo nebo nejlepší kostým, náročné byly také osobní rozhovory s porotou. 23. října se uskuteční předvýběr a 25. října samotné finále," řekla Super.cz Taťána.

Modelka kvůli natrženým vazům nemohla více jak měsíc před odletem cvičit. Přesto si v soutěži o nejlepší postavu věřila. "Snažím se být co nejlepší, dobře reprezentovat. Uvidíme, jak moc mi bude přát štěstíčko. Každopádně i tak je to krásná příležitost. Poznala jsem alespoň další kamarádky z celého světa," dodala ředitelka české soutěže Miss Face Makarenko. Příští rok bude Česko reprezentovat na Miss Grand právě vítězka její soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám