Hlavní obsah
Článek

O románku Sandry Bullock (59) s pohledným fotografem a bývalým modelem Bryanem Randallem se ví sice už od léta, ale jejich společných fotografií se zatím objevilo zatraceně málo. Herečka ošlehaná životem už si po špatné zkušenosti s nevěrným exmanželem Jessem Jamesem raději soukromí střeží, o to spokojeněji a uvolněněji však vedle nové lásky působí...

Sandra s o dva roky mladším přítelem v sobotu večer vyrazila do kalifornského podniku Studio City, kde povečeřeli s několika přáteli, mezi nimiž byla i zpěvačka Sia, s níž se pár loučil, když čekal na odvoz. Bryan přitom ze své milé ani na moment nespustil ruce a většinu času ji něžně držel okolo ramen. Na Sandře bylo znát, jak uvolněně se v přítomnosti svého ochranitele cítí.

V počátcích vztahu ovšem jejich lásce bránila skutečnost, že Randall byl zadaný. Svou třiadvacetiletou přítelkyni Paris však kvůli Sandře opustil. Přesto na něj mají prý expartnerka i její maminka ty nejlepší vzpomínky.

„Bryan je ale ta nejmilejší lidská bytost, jakou jsem kdy potkala. Je to úžasný člověk. Má velmi svobodnou duši, která absolutně nemyslí na peníze nebo na slávu Hollywoodu,“ blahořečila fotografovi maminka jeho bývalé mladičké přítelkyně v rozhovoru pro magazín In Touch s tím, že mu lásku se Sandrou velice přeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám