Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Václav Noid Bárta (43) sdílel doposud dům v Uhříněvsi s maminkou, bratrem a jeho rodinou a nyní také i s tou svou - manželkou Gábinou a dcerou Terezkou. A protože není dům nafukovací, rozhodl se postavit si vlastní hnízdo.

Začátkem příštího roku už budou bydlet. "Jsme ve stavu, kdy je hotová hrubá stavba. Teď se budou dělat vnitřky, řemeslníci říkají, že budeme bydlet v lednu, ale já to vidím na únor. To se posouvá vždycky," řekl Super.cz Noid.

Vánoce v novém se prý rozhodně nestihnou. I když to původně bylo v plánu. "To jsem okamžitě říkal, že to se nedá stihnout. Byl jsem u nějakých staveb, bylo mi to jasný. My máme kde bydlet, nic nás netlačí. Spíš aby to bylo pořádně udělaný, abychom šli opravdu do hotového," doufá zpěvák.

Bydlet budou více jak třicet kilometrů za Prahou. Velká vzdálenost od divadel, kde hraje, mu nevadí. "Z Otvovic jsem to měl ještě dál. Jsem rád, že z Prahy úplně vyjedu ven, máme kousek rybník, kousek od nás se pasou ovce, je to fakt příroda. Za to jsme moc rádi," vysvětluje.

Design domu má na starosti jeho žena, on se stará o financování a technické věci. "Technický věci řeším já a manželka se stará o barvy. Jak se říká, že chlap vidí asi tři barvy, tak to je přesně můj případ. Dneska jsem řešil třeba muziku, to jsou moje záležitosti, repráky, kabely. A samozřejmě financování," usmívá se.

"Snažili jsme se nedostat do vysokých částek, je to skromný, malý baráček, akorát pro nás. Není to žádný mega luxus, přijde nám to zbytečný. Když budeme chtít víc, je časem možnost přistavit a všechno řešit tak, abychom se nemuseli moc trápit," vysvětluje Noid, který si vzal na dům částečně i hypotéku.

Po nastěhování už prý nic nebrání druhému dítěti. "Stoprocentně bude. Chtěli bychom, aby od sebe naše děti byly tak tři roky. Takže příští rok v létě bychom na tom chtěli pomaličku pracovat. To budeme akorát v novém baráčku a budeme zahnízdění," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám