Hlavní obsah
Článek

Řekněte dost škrábajícím kosticím. Zapomeňte na škrcení. Rozlučte se s pocením. Přivítejte Venus 3D Spacer. Podprsenku, která změní vše, co jste dosud věděla o spodním prádle. Revoluční podprsenka vyrobena ze speciálně navrženého materiálu nabídne vše, po čem jste se ani neodvážila toužit. Nevěříte? Přesvědčte se!

Co očekáváte od ideální podprsenky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle provedeného průzkumu oslovené ženy uvedly, že od podprsenky hlavně očekávají pohodlí při nošení. Jako druhé nejdůležitější hledisko uvádí vzhled a třetí v pořadí perfektně vytvarovaný dekolt. Nakonec následoval požadavek dobrého vzhledu pod oblečením - je přeci trapné, když podprsenka proznačuje švy skrz oblečení. Podprsenka Venus 3D Spacer splňuje všechny nejdůležitější požadavky vyjádřené oslovenými ženami. Ale nejen to. Má i vlastnosti, které ji řadí mezi revoluční výrobky!

Konečně podprsenka, která dýchá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patentované košíčky podprsenky Venus 3D Spacer jsou vyrobeny ze speciálního dvouvrstvého porézního materiálu se vzduchovou mezerou, který je mimořádně lehký a vysoce prodyšný. Díky této sendvičové konstrukci dokážou košíčky během nošení dokonale reagovat na změny vaší tělesné teploty a odvádět případnou vlhkost. Proto zůstává podprsenka uvnitř suchá i při vyšší tělesné zátěži či během parných letních dní. A kromě toho je ještě neuvěřitelně lehká!

Pro prsa všech velikostí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato revoluční podprsenka je určena pro každou ženu, která touží po komfortu. Skvělé vlastnosti košíčků SPACER a komfortní široká ramínka ocení všechny ženy. Především však ženy s opravdu velkými ňadry - výhradní prodejce pro Českou republiku Astratex s.r.o. nabízí Venus 3D Spacer v široké škále velikostí. Paní K., která podprsenku testovala, nosí velikost 80/D a v testovacím protokolu uvedla: „Konečně se nepotím! Ženy, které mají větší prsa, moc dobře vědí, o čem mluvím...“

Pro každý den, pro každou příležitost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hladké košíčky beze švů dokonale splynou s křivkami vašeho těla. Podprsenka se tak skvěle hodí i pod opravdu těsné oblečení či tenká trika. „Testovala jsem SPACER pod přiléhavými triky a halenkami. V popisu podprsenky stálo, že nebude vidět pod oblečením. A to se také stalo, švy opravdu neproznačuje," říká Jana P. Přesvědčte se samy a vyzkoušejte jednu ze čtyř barevných variant. Dáte přednost bílé, černé, smetanové tělové nebo kávové barvě?

Další články

Načítám