Hlavní obsah
Článek

Seriál Přístav má velmi bohaté herecké obsazení a jeho počet stále narůstá. Nedávno jsme informovali o nástupu Petra Lexy z kapely SLZA, nyní tým doplní herec a moderátor Evropy 2 Jakub Štěpán.

Jeho postava Lukáše se bude potkávat právě hlavně s Lexou. V seriálu hrají parťáky, členy jedné kapely. Lukáš je ale z dvojice ten větší smolař, alespoň co se týče lásky. „Když jsem si přečetl charakteristiku Lukáše, bylo mi ho trochu líto, protože se nešťastně zamiluje do Johany (Sandra Černodrinská), která chce jeho kamaráda Petra. Lukášovi tyhle trable nezávidím. Kdybych byl já jako Jakub na jeho místě, asi bych se ji snažil ukecat,“ říká Jakub.

Než se potkali před kamerou, s Lexou se osobně neznali. „Petra jsem znal jen pracovně. Před natáčením jsme se párkrát sešli, abychom se sladili, protože v seriálu hrajeme členy jedné kapely a kamarády. A při našich setkáních jsme probírali nejen naše role. V seriálu je Petr kápo a já k němu trochu vzhlížím. Otázkou bude, jak dlouho. Protože i dlouholeté přátelství může skončit kvůli nějakému přešlapu,“ dodává Štěpán.

Reklama

Další články

Načítám