Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Kuchařová (36) si užívala den po boku světových hvězd. Vedle Evy Herzigové (51), Iriny Shayk, Ellie Goulding nebo stylistky Sexu ve městě Patricie Field zářila na červeném koberci na jedné z nejsledovanějších akcí celosvětově známé značky spodního prádla v italské Veroně.

Taťána byla na akci pozvána jako jediná star z České republiky. I proto se na ni dobře připravila. Oblékla nádherné sexy šaty doplněné kožešinovou vestičkou od své dvorní návrhářky Ivany Mentlové, zdobily ji briliantové šperky z dílny italských tvůrců Bvlgari a psaníčko Bottega Veneta.

Akce se konala v historickém amfiteátru Arena di Verona a kombinovala světové krasobruslařské hvězdy, originální hudbu, speciální efekty a samozřejmě jedinečné kostýmy. O navržení kostýmů se postarala právě proslulá stylistka Sexu ve městě Patricia Field. "Během večera jsme měli možnost zhlédnout fascinující krasobruslařskou show, kde vystoupil i naprosto skvělý Tomáš Verner. Pěveckou hvězdou večera byla pro změnu úchvatná Ellie Goulding. Byl to naprosto úžasný a velkolepý večer plný milých setkání a nádherných žen," dodala Kuchařová, kterou doprovázel její přítel Ondřej Brzobohatý (41).

Reklama

Další články

Načítám