Hlavní obsah
Článek

Blonďatá siliková dvojčata Kristina a Karissa Shannonovy nejspíš už v šestadvaceti začínají okoušet první příznaky nemilosrdného stárnutí, které se podepisuje převážně na jejich silikonových přednostech. S pomocí plastických chirurgů Paula Nassifa a Terryho Dubrowa a jejich kontroverzního televizního pořadu Botched se odhodlaly vylepšit své již několikrát zvětšované vnady. A aby toho nebylo málo, podstoupily rovněž úpravu nosů.

Shannonky jsou v jejich americké domovině dobře známé díky zakladateli magazínu Playboy Hughu Hefnerovi. Oproti jiným Playmates totiž měly ještě to ‚privilegium‘, že s movitým staříkem jeden čas sdílely jeho luxusní sídlo a obě najednou byly jeho milenkami, díky čemuž se staly ještě jako náctileté součástí televizní reality show The Girls Next Door.

Lékařům ovšem sličné modelky způsobily tentokrát perné chvilky. Na předepsané pooperační medikamenty totiž požily alkohol. Na dotaz lékaře Dubrowa směřovaného na Karissu, zda pila alkohol, zašeptala její sestra, že měla víno. Později i Kristina přiznala, že je na silný lék proti bolesti požila.

„Je vám jasné, že na tento lék nemůžete pít víno? Že jste se také ráno nemusely probudit?“ spílal dvojčatům rozzuřený doktor Nassif. Obě mladé ženy pak již s novými nosy a ňadry přislíbily, že už se to nebude opakovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám