Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tragédie obrovských rozměrů se před několika dny odehrála v obci Haret, která je součástí župy Vrancea na východě Rumunska. Pětadvacetiletá Diana Dinu zde se svým bílým vozem značky Audi najela do koňského povozu. Čtyři lidé byli na místě mrtví, jednou z obětí se stala i pětiletá dívka. Další čtyři osoby byly v kritickém stavu převezeny do nemocnice.

Řidička vozu, která loni získala titul Miss Globe Romania, vyvázla bez zranění, stejně jako její další tři spolujezdci. Podle policie byl ovšem viníkem nehody šestačtyřicetiletý vozka Marian Batoaga. V době nehody měl povoz řídit opilý a na silnici prý vjel rychle a nečekaně, aniž by se přesvědčil, zda nehrozí nějaké nebezpečí.

Batoaga srážku přežil. I přesto se však veřejnost staví spíš proti movité modelce a královně krásy, která by měla v listopadu reprezentovat zemi na mezinárodní modelingové soutěži v Turecku.

Tři ze čtyř obětí, kterými byli Dorel Constantin (52), Corina Constantin (42), Gabriela Constantin (5) a Cosmin Rinza (26), pocházeli ze stejné rodiny. Podle policejního mluvčího Adriana Huzuma vozka Batoaga stane před soudem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám