Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Holubová (65) se po zeštíhlení může radovat z pochval, jež k ní létají nejen z řad fanoušků, se kterými se dokonce nebála sdílet fotografii v plavkách. Nedávno například pro kamarádku návrhářku předváděla na módní přehlídce, kde také sklízela slova chvály. Její nejnovější fotografie jsou ale z trochu jiného soudku. Jedná se o snímky z natáčení komedie Tomáše Vorla Instalatér z Tuchlovic, v němž Holubová jako ze žurnálu vypadat nemá.

To se daří hlavně díky šedé paruce, kterou herečka vyfasovala. „Je to součást mé postavy, beru to jako pracovní nástroj. Tu postavu mi to pomáhá dotvářet. Udělá to hodně,“ říká Holubová a má pravdu pravdoucí.

„Paruku jsme hledali už před Vánoci a tohle já mám na Vorlovi ráda, že Tomáš zkouší. Paruku jsme zkoušeli hned od začátku, takže já už si ani neuvědomuju, že ji mám. Jen když si ji pak sundám, tak je mi zima!“ smála se Holubová, která hraje matku Tomáše Matonohy a Jakuba Koháka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám