Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a režisér Ondřej Sokol s napětím očekává premiéru stand-up komedie Celebrity, kterou uvede divadlo Studio DVA. „Je to moje první zkušenost. Ten čas, kdy bych se tomu mohl věnovat tak, že bych po malých klubech začínal s pětiminutovými stand-upy a dopracoval se postupně k tomu velkému, už jsem trochu prošvihl,“ řekl s tím, že rovnou začne před zaplněným divadelním sálem.

Při tomto druhu představení odpadá nacvičování v divadle, a i Sokol trénoval doma sám pro sebe. Jak jeho humor, někdy i nekorektní, obstojí před diváky, se uvidí dnes večer. A co na jeho fórky říkají ti, kteří je mají na talíři nejčastěji? „Tátův smysl pro humor není pro každého, vždycky jím umí naštvat dost lidí, kteří ho nepochopí. Ale mně se líbí!“ míní Sokolova dcera Ester.

A i syn na tátovy vtipy slyší. Také prozradil, kdy je podle něj táta nejvtipnější. „Když má dobrou náladu, například když někoho předvádí. A když ho někdo naštve, tak je zase vtipný, jak tu naštvanost vyjadřuje. Ale když už jde do tuhého, tak to tak vtipný není,“ doplnil sestru Adam Sokol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám