Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) dlouho jako blondýnka nevydržela. Po roce se vrátila ke své zrzavé barvě vlasů, která ji zdobila od dob SuperStar. Poprvé se ve staronových vlasech ukázala v pátek na velkolepém koncertu Alexandrovců, kde je hlavní hvězdou.

"Měla jsem vlasy strašně zničené a když jsem své kadeřnici dnes ukázala, co budu mít večer na sobě, řekla, že je čas se vrátit k zrzavé, zapomenout na odbarvovače a začít vlasy dávat do pořádku. A je fakt, že mi hodně lidí říká, že jako zrzka vypadám prostě líp," řekla Super.cz Míša.

Celý její look vznikl v den koncertu. Míša oblékla dvoje nádherné večerní šaty od návrháře Lukáše Macháčka. A ten měl doslova pár hodin na ušití. Míša, jak je u ní zvykem, nechala výběr šatů na poslední chvíli.

"Že je Lukáš machr, jsem věděla, ale že mi bude šít šaty na Alexandrovce večer předtím, než odjedu na turné v časovém limitu 24 hodin, to je nejvíc. Jsem absolutně nadšená," řekla Super.cz Nosková.

Alexandrovci s Míšou Noskovou v Brně odstartovali turné po devíti českých městech. V Česku zazpívají po dvou letech a čekají je sportovní haly v Ostravě, Českých Budějovicích, Liberci nebo Praze. V minulosti zpívali s Karlem Gottem, Lucií Bílou nebo Evou Pilarovou. S Míšou v premiéře představili hit skupiny Queen Who Wants To Live Forever a také slavné Halelujah od Leonarda Cohena.

Líbí se vám Míša opět s rezavými vlasy?
Ano, sekne jí to víc
89,8 %
Ne, víc jí slušela blond
10,2 %
Celkem hlasovalo 9052 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám