Hlavní obsah
Článek

Americký komik a moderátor Nick Cannon (35) si dal už několikrát dostaveníčko s o čtrnáct let mladší kanadskou modelkou Winnie Harlow, a tak se o nich začíná v hollywoodských kruzích mluvit jako o novém páru. Bývalý manžel Mariah Carey, s níž má čtyřletá dvojčata Monroe a Moroccana, byl s mladou modelkou viděn i před dvěma týdny v pozdních nočních hodinách v Beverly Hills, jak spolu odchází z restaurace Mr. Chow.

Harlow známá rovněž pod jménem Chantelle Winnie, o sobě dala poprvé vědět během 21. řady soutěže Amerika hledá topmodelku, a i když skončila až šestá, její osobitost ji vynesla v modelingu už dost vysoko. Harlow totiž od čtyř let trpí kožní poruchou vitiligo, během níž dochází ke ztrátě pigmentu v pokožce. U osob tak tmavé pleti, jakou má přirozeně Winnie, je pak rozdíl pochopitelně o to větší.

Dívka ovšem svou odlišnost dokázala povýšit na přednost a dokonale ji zúročila například v kampani pro značku Desigual a letos například i pro Diesel. Stala se zároveň tváří onemocnění vitiligo, o němž ve světě šíří osvětu. Ve čtvrtek například zavítala na otevíračku nového vlajkového obchodu Monica Vinader v Londýně, kam sice dorazila sama bez Nicka, ale byla o to víc sexy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám