Hlavní obsah
Článek

Před lety bojovala s rakovinou děložního čípku, a i když jiného by to položilo, je pořád samý úsměv a vypadá senzačně! Bývalá televizní hlasatelka Marie Retková, která příští rok oslaví s ohledem na její vzhled neuvěřitelných šedesát let, se prý ale cítí na patnáct. Podívejte se na rozhovor s touto sympaťandou!

„Že jsem zapomněla stárnout? Bohužel to není pravda, a když se nahlídne do nejnovějšího kalendáře Aleše Cibulky na příští rok, člověk se dozví věci i o sobě. Říkala jsem si, že to musí být o někom jiném, ne o mně, ale bohužel to o mně je,“ zlobí se na oko Retková, které sice léty přibyly nějaké ty vrásky, jinak se ale vážně nemění.

„Chvilkami se cítím na patnáct, protože blbnu neskutečně. Někdy, když udělám nějakou botu, si říkám, že už mi je o moc víc, než mi je,“ řekla Super.cz stále usměvavá žena, která je nyní moderátorkou Českého rozhlasu.

Od té doby, co překonala zrádnou nemoc, všechny potíže vnímá s nadhledem. A směje se i tomu, že i léta po tom, co Česká televize zrušila hlasatelky, ji každý na ulici poznává.

„Jela jsem tramvají, a protože jsem zezadu slyšela, jak revizor kontroluje jízdenky, štrachala jsem se v kabelce. Měla jsem už lístek v ruce, on mi ale řekl, že pro paní Retkovou to neplatí. Byla jsem trochu zklamaná, že ode mě nechtěl nic,“ vybavila si na křtu Cibulkových kalendářů pro televizní a filmové pamětníky. Lidé si ji ale většinou spíš neumí zařadit a myslí si třeba, že jde o jejich bývalou spolupracovnici. Takhle už se třeba dozvěděla, že dřív dělala v pražském metru.

A co by si ještě přála splnit? „Mé sny jsou přízemní, týkají se lidí z mého okolí. Přeji si, aby byli zdraví, spokojení a pak budu spokojená i já,“ dodala neustále pozitivně naladěná hlasatelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám