Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je Lucie Zedníčková povoláním herečka, považuje se spíše za introverta. Zato její dcera Amálka je naprostý opak. V této rodině prý padlo jablko hodně daleko od stromu.

Když se slavná matka se svou roztomilou dcerou objevily na vernisáži uměleckých fotek, tak byla desetiletá dívenka ve svém živlu a Zedníčková se raději stranila objektivů fotoaparátů. „To, co já nesnáším, tak ona miluje. Já ráda sedím v kavárně s knihou a ona miluje tanec a pohyb. Ona se ráda fotí, já z toho mám stres, a proto to nedělám ani tak často. Pro mě je to určité psychické vypětí,” prozradila nám na vernisáži nevlastní dcera herce Pavla Zedníčka.

Její dcera, která si zahrála například v pohádce V Peřině, dala mamince za pravdu. „Pro mě bylo focení úplně super. Pustili jsme si v autě hudbu a já miluju hudbu a miluju tanec, miluju zpívání a miluju focení. Tak to pro mě bylo úplně nejlepší na světě, protože mě to moc bavilo," vyprávěla Amélie.

V našem článku můžete vidět výslednou fotku Lucie a Amélie, do 15. října pak máte šanci si prohlédnout v galerii Louvre zbytek fotek s Karlem Gotem, Ivanou Chýlkovou, Klárou Medkovou, nebo Terezou Mátlovou, které pořídila módní fotografka Alja Minibaeva. Celý výtěžek výstavy věnuje umělkyně dětskému domovu Charlotty Masarykové na Zbraslavi.

Reklama

Další články

Načítám