Hlavní obsah
Článek

Expřítel bývalé první dámy Dagmar Havlové (71) Marcel Vašinka (61) se po delší době ukázal na veřejnosti, a protože měl po boku svého přítele Marka Waltera (80), tvářil se blaženě. Super.cz ho vyzpovídal a ptal se i na jeho víc jak třicet let trvající soužití s výtvarníkem, animátorem a režisérem z dabingu!

Marcel je starší generaci známý z pohádek jako představitel různých chasníků. „Těch princů zase tolik nebylo. To si lidi takhle zjednodušují, že když je to pohádka a je tam mladý kluk, tak je to princ. Hrál jsem spíš chasníky, ani ne hloupé, ale Honzy, zemité kluky,“ řekl Super.cz na křtu tradičních kalendářů Aleše Cibulky. S ním a jeho Michalem „Leonardem DiCapriem“ Jagelkou ho pojí dlouholeté přátelství.

Mnoho lidí si hlavně pamatuje jeho hlas z dabingu, v posledních letech hlavně promlouvá jeho ústy postava šéfa Námořní vyšetřovací služby Leroye Jethro Gibbse. „Tenhle seriál je pro mne opravdu srdeční záležitost. Dabujeme už dvanáctou řadu. Točí se dál, takže se na to zase těším,“ říká herec, který se objevuje v seriálu Všechny moje lásky, na divadle pak s Míšou Kuklovou ve hře Ani za milión. Spolupracuje také s divadelní společností Jany Šulcové (inscenace Velký holky nepláčou).

Na křtu nechyběl jeho registrovaný partner Marek Walter. „Že jsme spolu třicet let? Nevím, možná je to už víc, řekl bych pětatřicet, ale to byste se museli zeptat jeho, na čísla moc nejsem. Aby spolu dva vydrželi, k tomu je potřeba určitě láska a tolerance. A měli jsme dosud jen jednou partnerskou krizi. To je docela dobré, ne?“ chlubí se sympaťák Vašinka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám