Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouhých sedm dní od narození holčičky Skyler Evy se v úterý objevila ve sportovním outfitu v ulicích Hollywoodu Elisabetta Canalis, která je dodnes nejznámější jako jedna z bývalých lásek George Clooneyho. Cvičební úbor naznačil, že původem italská herečka a modelka jde tvrdě proti pozůstatkům z těhotenství, ale že by mohla být čerstvá maminka i při tvrdé dřině až v takové kondici, se nám stejně nechce věřit.

Elisabettin manžel Brian Perri má zkrátka kliku a může si být jistý, že jeho žena se na žádná maminkovská kila vymlouvat nehodlá. A to rozhodně ve svých sedmatřiceti na prvorodičku není nejmladší.

O radostnou novinu se Canalis podělila prostřednictvím sociální sítě, na níž 29. září sdílela snímek své dcery s manželem, jenž doplnila o vyznání: „Můj život je díky tobě naplněn láskou. Vítej na světě, naše malinká Skyler Evo.“ Ten samý vzkaz přitom připsala i v rodné italštině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám