Hlavní obsah
Článek

Zpěvák kapely Nightwork Vojta Dyk (38) zkolaboval. Půl hodiny před koncertem na festivalu Kamenčák v Chomutově ho musela odvést do nemocnice záchranka. Vystoupení kapely tak bylo zrušeno.

Příčinu kolapsu lékaři nezjistili. Během večera byl Vojta propuštěn do domácího léčení. Od začátku týdne ale již běhá po lékařích a zjišťuje se příčina selhání organismu.

„Vojta je na celkovém vyšetření v Praze, aby se vyloučilo nějaké zákeřnější onemocnění. Jak budeme mít výsledky, budeme Vás určitě informovat," omluvila se předem svým fanouškům za případné zrušené koncerty kapela Nightwork na svých oficiálních stránkách.

Zpěvák a přítel herečky Tatiany Vilhelmové bojoval s virózou a nemocnými hlasivkami poté, co se s kapelou v rámci charitativní akce nechali zavřít do klece v pražské ZOO, kde strávili dva dny. Poté kapela rušila několik vystoupení.

Poprvé po Dykově indispozici se s klukama z Nightwork objevili na Sázavafestu. "Musím přiznat, že po nemoci se mi zpívalo velmi špatně," přiznal po vystoupení agentuře Mediafax Dyk.

Chomutovský festival měl být druhým vystoupením po nemoci populárního zpěváka. Dyk ale stále není v pořádku a otázkou je, co může za jeho kolaps. To nyní budou pečlivě prozkoumávat lékaři v Praze.

Dalším vystoupení kapely má být festival Hrady 2011 již tento pátek. Jestli kapela vystoupí, je otázkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám