Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doposud bydlela Aneta Vignerová (36) pod jednou střechou se svým nejlepším kamarádem a dvorním návrhářem v jedné osobě Michaelem Kováčikem. To už ale neplatí. Historicky poslední korunovaná Miss České republiky se rozhodla posunout téměř dvouletý vztah se svým přítelem Michalem Zemanem na další úroveň, a tak došlo k sestěhování.

„Zrovna jsme se s Míšou přestěhovali. Je to hrůza, děs a zhouba. Nevím co a kudy kam, ráda jsem si odběhla sem,“ nechala se slyšet Aneta na křtu videoklipu zpěvačky Karolíny Tothové, kam byla pozvána jako kmotra. Aneta potvrzuje zažitou pravdu, že je lepší vyhořet, než se stěhovat.

„Konečně jsme si dali drink a trochu to z nás spadlo. Doteď jsme bydleli každý zvlášť, i když jsme byli vlastně pořád spolu, ale teď to jdeme poprvé zkusit dohromady. Uvidíme, co to udělá,“ usmívala se modelka, kterou na akci pochopitelně doprovázel přítel Michal.

Reklama

Další články

Načítám