Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do závěrečného třetího trimestru gravidity se přehoupla nejslavnější těhulka současnosti Kim Kardashian (43). A už nyní je jasné, že bude mít dost práce s navracením do původní podoby. Ani královně selfie se totiž nevyhnula pomerančová kůže, a to v nemalé míře. Navzdory Kiminým oblíbeným stahovačkám, pro které se vžilo označení Spanx podle stejnojmenné americké značky, se jí ve středu pod minišaty tělové barvy rýsovaly hrbolky, když šla vyzvednout dceru North West z hodiny baletu.

Po narození dcery North před téměř dvěma a půl lety přitom Kim několik měsíců nevyšla na veřejnost. Učinila tak až ve chvíli, kdy shodila většinu těhotenských kilogramů, navíc se zbrusu novým blond přelivem.

Uvidíme, zda na sebe bude tak přísná i tentokrát a s jakou novinkou navíc se představí už z pozice dvojnásobné maminky. Hnacím motorem a inspirací by pro ni mohla být i mladší sestra Khloé, která na sobě v posledních měsících udělala kus práce...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám