Hlavní obsah
Článek

Řekli byste to do ní? Je velmi úspěšnou podnikatelkou, zvládá práci i péči o své dvě dcery, a k tomu i kralovat kuchyni. Žádné objednávky jídla domů, Olga Menzelová (46) miluje vaření a i u něj vypadá zatraceně sexy.

Při natáčení videí pro kulinářskou novinku prozradila, v čem jsou její silné stránky. "Jsem rychlá kuchařka, ale kvůli dětem možná umím připravit jídlo ještě bleskověji. Pomalé a táhlé vaření, kdy hospodyňka chystá oběd od rána od sedmi hodin, na to mě opravdu neužije. S ničím se moc nepářu a asi i proto mě moc nebaví připravovat sladká jídla," řekla Olga.

Prozradila také, jakou kuchyni nemusí její muž, oskarový režisér Jiří Menzel. "Já mám moc ráda východoasijskou kuchyni. Na rozdíl od Jiřího. Co se týče mě, nesnáším na talíři tuhé maso," prozradila Menzelová, která si k vaření musela najít cestu.

Její maminka na ni vliv prý neměla. Nebylo kdy. "Od svých patnácti jsem studovala mimo rodné město a bydlela jsem na internátě. Ale pak jsem to, myslím, zdařile a rychle dohnala. S manželem hodně cestujeme a lecjaké kuchařské triky jsem pochytila a hlavně mě vaření moc baví," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám