Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to dva roky, co se rozpadl vztah Tomáše Ujfalušiho a Anety Vignerové (36). Už párkrát od rozchodu se úspěšný profesionální sportovec a historicky poslední korunovaná Miss České republiky potkali na stejné akci a lidé vždycky se zájmem sledují, jak se k sobě budou chovat. Nejinak tomu bylo na křtu videoklipu zpěvačky Karolíny Tothové, kam Aneta dorazila se svým současným přítelem Michalem Zemanem.

„Potkali jsme se, jsme spolu v pohodě. Pozdravíme se,“ nechala se slyšet Vignerová a Tomáš její slova jen potvrzuje. „Když Aneťák přijde, tak se pozdravíme a jsme spolu úplně v pohodě. Na kafe spolu nechodíme, normálně se moc nevídáme. Tohle je náhoda a vidíme se po dlouhé době,“ dodává Ujfaluši.

„Nevídávám se na kávě s žádnou ze svých bývalých slečen a nikdy to zřejmě dělat nebudu. Ale když se takhle na akci potkáme, pozdravíme se a prohodíme pár slov. To je normální,“ myslí si fotbalista, který vyráží na podobné společenské akce jednou za uherský rok. Kvůli mladé zpěvačce se ale překonal. „Normálně na takové akce nechodím vůbec, ale slíbil jsem jí to. Je potřeba jednou za rok udělat výjimku,“ říká Ujfaluši, kterého si Karolína Tothová (společně s Anetou Vignerovou a Danem Nekonečným) přizvala jako kmotra.

Tomáše teď zaměstnává víc než fotbal péče o dceru, která nastoupila do čtvrté třídy. Domácí úkoly prý dávají zabrat i tatínkovi. „Dcera byla letošní prázdniny tak vytížená, měla různé tábory a další aktivity, že jsme spolu ani nestihli nikam vycestovat na dovolenou. Letos už je ve čtvrté třídě, takže když ji mám, dělám s ní poctivě úkoly,“ svěřil se Tomáš.

„Není to vůbec jednoduché vrátit se do těch školních let. Myslím, že je to ideální na procvičení paměti, když se člověk takhle musí vracet. Někdy teda cvičí ona mě, ale to je dobře,“ směje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám