Hlavní obsah
Článek

České celebrity aby si začaly ve velkém kupovat barvy na vlasy, aby mohly zakrýt šediny ze strachu, jestli se na ně tenhle týpek nezaměří! Naposledy se se svou One Man Show, která mívala až milión zhlédnutí na díl, ozval před rokem, pak jako by umřel. Ale prý ani náhodou! Bývalý přítel Kateřiny Kristelové Kazma se vrací i se svým legendárním pořadem a prý se má těšit na jeden pořádný průšvih za druhým!

Spáchal mediální sebevraždu, tajně se ale připravoval na velký návrat. Nezvladatelný moderátor tvrdí, že vše bylo do puntíku promyšlené. „Potřeboval jsem si prostě trošku srovnat priority, všechny ty večírky, fanoušci, drogy a nalitý coury, co se s vámi chtějí vychrápat jenom proto, že máte prachy a jste slavnej… Je tohle skutečně to, co chceš v životě dělat?,“ říkal si prý během pauzy. A teď už prý ví: ano, chce dál dělat blbiny a klidně bude šaškem všech!

„Tohle je to, pro co dejchám, a tohle je to, co miluju. Můj život je One Man Show, a pokud si až doteď někdo myslel, že už jsem se na to vybodl a dělám v supermarketu na kase, tak se mýlil. Dělám tam jen o víkendu. Přes tejden jsem makal na naší tajné základně, ze který budu odteď společně se svojí bandou zlosynů ovládat tenhle svět,“ tvrdí s nadsázkou. První nový díl odstartuje už 14. října na Streamu. A co máme čekat?

„Budou se dít velký věci a nebude to žádná studiovka. Budeme vyrážet do terénu, do opravdovýho světa, a všechno, co na Streamu uvidíte, bude pravda. Nic podobnýho tady nikdy nikdo neudělal. Tohle bude velkej p****r,“ láká diváky.

V mezipauze si ještě stihl vystřelit z tvůrců Českých lvů, když se mu podařilo do živě vysílaných filmových cen propašovat neuvěřitelně špatného dvojníka Jima Carreyho, kterého třeba i Jan Svěrák nejapně potvrzoval jako reálného hollywoodského herce. Ten se zatím za velkou louží Česku potutelně smál.

Reklama

Další články

Načítám