Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Hanka Mašlíková (41) přiznala vyhoření. Hanka, která se neobešla bez pohybu a ve fitku byla sedm dní v týdnu, celý měsíc nenašla sílu dřít pod vedením svého přítele Andrého Reinderse v posilovně.

"Poslední dobou jsem se zasekla a cítila jsem, že jsem ve cvičení vyhořela. Dala jsem si na měsíc pauzu, i ze zdravotních důvodů. Byla jsem ve stresu i pracovně, zvykala jsem si na novou pozici na Nově, kde jsem začala uvádět Snídani s Novou, začala jsem víc jíst a samozřejmě nesmysly. Nic zdravého pro tělo," řekla Super.cz Hanka.

"Dřela jsem, ale jedla jsem špatně a neviděla jsem výsledky. Možná i proto přišlo to vyhoření. Teď začnu znovu pořádně, budu si držet stravu a hlavně budu ráda, když budu motivovat ostatní," upřesnila Mašlíková.

Ta také konečně moderuje bez rovnátek, která jí po dvou letech sundali. "Nemám rovnátka asi měsíc, je to příjemné a fajn nemít ty kovy," řekla s úsměvem modelka na soustředění finalistek Miss Hasička v české pevnosti Boyard, kterou si modelka také prošla. "Fyzičku mám, ale musím říct, že některé úkoly byly fakt náročné," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám