Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Sabinu Křovákovou (32) od jejího vítězství v SuperStar téměř nevídáme. Málem bychom zapomněli, jak vypadá. Ovšem když jsme se setkali na vinobraní, zjistili jsme, že se vůbec nezměnila, a to co se týče vzhledu i šatníku. A zase nás dostala fistulkou, kterou si můžete poslechnout v našem rozhovoru.

"Strašně jsem v poslední době makala, pracovala jsem na desce. Je autorská, musela jsem si ji složit a pak natočit, fakt to bylo hrozně práce. Byla jsem nejdřív ve zkušebně, pak ve studiu. Ale už máme hotovo. Za čtrnáct dní už bude deska venku a brzy snad i videoklip, který jsem natočila," pochlubila se Sabina.

Od SuperStar je to dost dlouho, co se jí povedlo desku natočit. "Musela jsem si po soutěži několikrát, pokud jde o spolupracovníky, nabít hubu, což mě trošku zbrzdilo, ale už to snad bude dobré," doufá.

Křováková měla nastoupit i do muzikálu Mamma Mia!, ale doposud se tak nestalo. "No, zatím tam ještě nejsem, protože jsem měla spoustu jiné práce, jak jsem říkala. To pro mne bylo nejdůležitější, autorské věci a kapela. Celé léto jsme jezdili na festivaly. Ale snad někdy nastoupím," věří.

"Už jsem i zkoušela, opravdu se snažím, ale je tam hodně tanečních choreografií, což je hodně náročné, a to mě dost brzdí. Snad kdybych si dala skleničku vína, tak by mě to trochu uvolnilo," smála se a do vína se pustila aspoň na vinici, kde jsme se sešli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám