Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když Carey Mulligan (30) v červnu dorazila na udílení divadelních cen Tony, její těhotenské bříško nebylo možné přehlédnout. Na středeční premiéře filmu Sufražetka už po něm ale nebylo ani památky.

Aniž by si toho média všimla, Carey v září přivedla na svět svého prvního potomka. S manželem Marcusem Mumfordem ovšem nestáli o pozornost, a tak si radostnou zprávu nechali jen pro sebe. Herečka svou štíhlou postavou v Londýně potvrdila, že je maminkou, ale informace o miminku z ní novináři nedostali. Mulligan úspěšně tají jeho jméno, a dokonce i pohlaví.

Drobná herečka je sice jen pár týdnů po porodu, ale slavnostní premiéru Sufražetky si nemohla nechat ujít. Ve filmových kruzích se totiž šušká o tom, že Carey Mulligan ztvárnila roli, díky níž může v příštím roce získat Oscara, na něhož byla nominována už před pěti lety díky Škole života. Drama o průkopnici ženské emancipace, v němž si zahrála i Meryl Streep (74), je totiž přesně tím druhem snímků, jaké mají členové Americké filmové akademie v oblibě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám