Hlavní obsah
Článek

Poprvé od letní svatby, kterou se jim podařilo utajit před médii, jsme potkali pohledného herce ze seriálu Cesty domů Radúze Máchu s jeho krásnou novomanželkou, baletkou Martou Drastíkovou, držitelkou ceny Thálie.

"Jako novomanžel se cítím skvěle. Nevím, proč jsem si myslel, že to najednou bude takové vážné, ale děláme si z toho legraci a rád nosím na ruce i snubní prstýnek," svěřil nám Radúz po boku svojí ženy. "Mě strašně baví říkat: To je můj manžel, než abych říkala: To je můj přítel," dodala Marta.

Prstýnky nám též ukázali a prozradili, že je vybírali společně. "Jen na mne zbylo o hodně míň kamínků, tedy žádný," smál se Radúz. "Jsou to brilianty, člověk se přece vdává jenom jednou za život a naše svatba byla krásná. Klidně bychom si to ještě zopakovali, třeba klidně tady na Salabce, kde jsme na vinobraní," svěřila Marta a Radúz doplnil, jaký měli na svatbě program.

Na miminko pár sice nespěchá, ale ani se mu nebrání. "Kdyby to přišlo, budeme určitě rádi. Já nejsem takový člověk, pro kterého by byla kariéra na prvním místě, to je určitě rodina," prozradila Marta a společně jsme se zasmáli, že pak bude moci do vázy, kterou dostala jako cenu Thálie za nejlepší baletní výkon v roce, dávat dudlíky. "To je fakt, kytky se do ní stejně dávat nedají," smál se i Radúz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám