Hlavní obsah
Článek

Vánoce se blíží! Proto je nejlepší čas vybrat nějaký jedinečný dárek. Něco, co se jen tak nevidí. My pro vás máme naprostou bombu. Minidrony jsou skvělé hračky pro celou rodinu. Dá se s nimi jezdit i létat a vaši chlapi vás za ně budou stoprocentně milovat! Podívejte se, co všechno umí. Jedině teď je máme za super nízké ceny. Kupte nejlepší vánoční dárek, než ho koupí někdo před vámi!

Parrot Jumping Sumo: Jezdí a hopsá!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakmile vaši milovaní rozbalí krabici pod stromečkem a vykoukne na ně tahle hračka, získáte si navždy jejich srdce. Jumping Sumo je specialitka, kterou ocení každý muž. Je jedno, jestli malý nebo velký. Všichni chlapi mají v sobě kousek dítěte. Milují hračky a obzvláště ty, které jezdí. Tento minidron je vlastně moderní autíčko na ovládání. Ovládá se přes chytrý telefon nebo tablet a umí věci, o kterých se předtím klukům jen zdálo. Nejen že jezdí, navíc umí skákat. Udělejte si překážkovou dráhu a dejte si s celou rodinou závod, kdo ji projede nejrychleji. Není nic lepšího než společně strávené chvíle s bezvadnou a netradiční hračkou.

Parrot Rolling Spider: Neseďte doma a hrajte si venku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte svým chlapům skvělé zážitky z letu. Stačí vyběhnout na zahradu nebo na louku a můžou se podívat na svět z ptačí perspektivy. Průzkumy navíc dokazují, že chvíle strávené v přírodě jsou to nejlepší, co můžete podniknout. Proč teda neuspořádat výlet celé rodiny a bavit se po cestě touto parádní hračkou? Budoucnost je v dronech s vrtulí. Tak buďte první v okolí, kdo bude mít tuto skvělou novinku. Navíc teď je ideální doba na nákup. V naší nabídce je Rolling Spider za exkluzivní cenu a zásoby se tenčí!

Další články

Načítám