Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci se musí vizuálně přizpůsobovat svým rolím, to je známá věc. Většinou k tomu poslouží příčesky či paruky. Když se tvůrci seriálu Přístav rozhodli, že vizáž postavy Ivany Braunové potřebuje změnu - zkrátit a sestříhat vlasy - její představitelka, herečka Kristýna Kociánová, přišla s návrhem, že nevyužije paruku, ale prostě se ostříhá. Zkracovalo se o dobrých patnáct centimetrů.

Kadeřnici v seriálu hraje Jitka Schneiderová, ta by si ale na Kristýniny vlasy netroufla, produkce tedy povolala profesionálku, která jí vlasy před natočením obrazu upravila. I když vlastně i Schneiderová na tom měla svůj podíl. „Jitka Schneiderová do mých vlasů kvůli záběru jednou šmikla. A tím šmiknutím vlastně určila, o kolik budu mít vlasy zkrácené,“ pověděla Kristýna.

Se změnou je spokojená. „Nabídla jsem, že se nebráním nějaké úpravě. Kadeřnice mi vlasy zkrátila o patnáct centimetrů. Hlavně mi udělala ofinu, kterou mám po hodně dlouhé době. S ofinou jsem taky moc spokojená, když chci, nechám si ji, když ne, dám ji do sponky,“ užívá si nový účes herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám