Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Asterová (64) už si neví rady. Nedaří se jí zhubnout přirozenými metodami šest kilo, kvůli nimž si letos netroufla vzít ani bikiny. "Při svých 168 centimetrech bych měla vážit pod šedesát kilo. Ale bohužel mám šestašedesát," přiznala Super.cz Asterová, která tak sáhla k nejmodernější metodě hubnutí a sice zmrazení tukových buněk. Problematické partie si nechává v novém salónu své kamarádky Martiny Gavriely (45) na pražské Hůrce zmrazit až na -15 stupňů celsia.

"Máme chatu na Slapech a už kvůli sousedům, kteří by mě byli schopni poslat vyfocenou v plavkách do novin, jsem radši zase vytáhla plavky v celku, se všitým korzetem a nohavičkami," prozradila.

"Postava ještě není úplně v pořádku, ale za to se cítím výborně zdravotně. Cvičím hodně záda a spodní břicho," upřesňuje sexy herečka.

Asterová už tři roky pravidelně cvičí s trenérem a navštěvuje i specializovanou kliniku čínské medicíny. S postavou však spokojená není. Proto sáhla i k nejmodernější metodě zmrazení tuků neboli kryolipolýze. Na výsledky si ale bude muset Asterová pár týdnů počkat. Znatelný úbytek váhy je vidět až po šesti týdnech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám